Spider

Last van Spinnen?

Spinnenbestrijding.nl bestrijdt ze!

Voer hieronder uw postcode in en
vind een spinnenbestrijder bij u in de buurt!

Postcode


Aanmelden als bedrijf

Het probleem met spinnen

Spinnen zijn ongevaarlijk ongedierte maar wel vervelend aan de woning, caravan, boot of bedrijfspand. Ongewild een hap spinrag in uw mond hebben komt u waarschijnlijk bekend voor en is niet echt lekker.

Ook zijn er mensen met angst / fobie voor spinnen. De aanwezigheid van spinnen in hun omgeving geeft hen dan een zeer onveilig en angstig gevoel.

Spinnen voeden zich onder andere met muggen en andere insecten die op de verlichting op en rond ons woning, caravan, boot of bedrijfspand afkomen. Kijk maar eens goed naar de verlichting rond uw woning. De spin heeft er vaak een mooi web gespannen. Met dit web worden muggen en andere insecten gevangen en daarna door de spin opgegeten.

Dit brengt uitwerpselen met zich mee die samen met de spinnenoverlast het aanzicht van ons woning, boot, caravan of bedrijf ontsieren. De uitwerpselen zijn tevens nadelig voor uw schilderwerk vanwege het zuur wat in de uitwerpselen aanwezig is. Een behandeling door de ongediertebestrijder is dus ook beter voor uw schilderwerk.